MODERNE APPARATUUR
ONTSPANNEN SFEER

FITNESS

Onze moderne en uitgebreide fitnessruimte is uitgerust met Technogym apparatuur. Technogym is wereldleider op het vlak van fitnessapparatuur en staat voor ultramoderne, professionele en gebruiksvriendelijke fitness apparatuur.
Getraind wordt met het zogenaamde TGS systeem van Technogym, waarbij een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma op een eigen sleutel (key) gezet wordt. Zodoende kan men gedurende langere tijd de trainingsresultaten via de computer blijven volgen en wordt de progressie meetbaar. Dit trainingsschema is ook via een app op uw telefoon te gebruiken.

De fitness-ruimte bij MAX is ingericht in 3 zones:

  • Cardio. In de Cardio zone staan apparaten als loopbanden, fietsen, roeiers, steppers, crosstrainers, enz.
  • Impulse Zone. De Impulse Zone is een functionele trainingszone, waar u heel veel verschillende functionele oefeningen kunt doen.
  • Kracht. In de Kracht zone staan de conventionele krachttrainings apparaten, maar ook de losse gewichten zoals dumbells en halters met schijven.

Sinds kort beschikt MAX ook over een geavanceerde weegschaal, die naast gewicht ook een aantal andere zaken meet. Bijvoorbeeld vetpercentage (per lichaamsdeel uitgerekend), spiermassa en vochthuishouding.

Tevens beschikken wij over een Kinesis wand en Powerplate.

Wie voor het eerst komt krijgt de keuze om een uitgebreide intake te doen, waarin een passend trainingsschema wordt gemaakt.

Er zijn gediplomeerde fitnessinstructeurs aanwezig om u bij de fitness te begeleiden en/of een op uw wensen afgestemd trainingsschema te maken.
Onze fitnessruimte is uitgerust met een aantal tv-schermen.

Naast de individuele trainings-mogelijkheden, verzorgen onze instructeurs ook groepslessen in de fitness-ruimte. Bekijk hier het lesrooster.

INSCHRIJVEN

#

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN!

Inschrijfformulier