CrossFitness
Gebaseerd op de fitnesshype: CrossFit

CrossFitness

Dinsdag van 19.30 tot 20.30u

CrossFitness bestaat uit korte intensieve workouts (denk aan fitness, gewichtheffen, atletiek en gymnastiek) in een trainingsvorm.  We betrekken hierbij het gehele lichaam, op een functionele en gevarieerde manier worden de oefeningen in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Door deze complete en intense lichaamsbewegingen verbeter je dus niet alleen het uithoudingsvermogen, maar ook je coördinatie, kracht en explosiviteit worden enorm verhoogt. CrossFitness is een groepsles die in de fitnessruimte uitgevoerd wordt.

Bij CrossFitness traint iedereen dezelfde technieken en bewegingen. Alleen de uitvoering, weerstand en intensiteit van trainen wordt individueel aangepast. Dit maakt CrossFitness toegankelijk voor iedereen. Ook kan de score per oefening worden bijgehouden waardoor je jezelf uitdaagt om elke training beter te presteren. Een competitie met en tegen jezelf. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat je werkt aan een atletisch lichaam, kortom: je wordt totaal CrossFitness.

Het recept van CrossFitness: functionele bewegingen, constant gevarieerd uitgevoerd met een hoge intensiteit waarbij veiligheid voorop staat.

INSCHRIJVEN

#

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN!

Inschrijfformulier