VIRTUELE LESSEN OP IEDER MOMENT VAN DE DAG
NIEUW BIJ MAX

LAATSTE NIEUWS

Update 23 april 2020

SLUITING MAX WEDEROM VERLENGD
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen heeft de overheid wederom besloten dat we langer onze deuren gesloten moeten houden en wel tot 20 mei. Of en hoe we daarna weer open mogen is nog niet zeker helaas. Zie onze eerdere updates hieronder voor meer info over de online trainingsmogelijkheden voor thuis en onze compensatie regeling voor leden.

Update 6 april 2020

SLUITING MAX VERLENGD
Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen heeft de overheid besloten dat we langer onze deuren gesloten moeten houden en wel tot en met 28 april. Of we daarna weer open mogen is nog allerminst zeker helaas. In deze update vertellen wij u graag wat wij u bieden op dit moment.

ONLINE TRAININGSMOGELIJKHEDEN VOOR THUIS UITGEBREID
Op dit moment kunt u op 3 manieren thuis trainen met behulp van MAX.
Fitsnacks.tv. Via dit online platform kunt u aan heel veel verschillende soorten workouts meedoen. Zowel ‘live’ als ‘on demand’. Heeft u nog geen inlogcode hiervoor ontvangen? Mail dan naar info@maxsportsandwellness.nl.
- MyWellness app. Deze  ‘MyWellness’ app van Technogym is gratis te downloaden en door voor MAX te kiezen verschijnen er diverse workouts bovenin de app. Deze workouts zijn allemaal in uw thuisomgeving te doen. De oefeningen zijn voorzien van voorbeeldfilmpjes en extra tips van onze trainers. Android downloaden. IOS downloaden.
Facebook workouts. Op onze Facebook pagina posten wij heel regelmatig nieuwe workouts. Zo staan er inmiddels al 21 verschillende workouts online. Ook hier kunt u thuis aan meedoen.

Update 25 maart 2020
Zoals u inmiddels weet zijn wij door de overheid genoodzaakt om de deuren van MAX sinds 16 maart gesloten te houden. U snapt hopelijk hoezeer wij hier van balen, maar wij snappen uiteraard ook dat dit nodig is om het coronavirus te kunnen uitbannen. Tot op heden is onduidelijk per wanneer wij weer open mogen. Officieel is aangekondigd dat wij tot 6 april dicht moeten blijven en dat de situatie rond 6 april nader wordt bekeken. Wij verwachten echter dat wij op 6 april nog niet open mogen. Aangezien hier dus nog onduidelijkheid over is, weten wij ook niet hoe lang de totale duur gaat worden van de sluiting. Wij hebben een aantal maatregelen getroffen die hieronder worden toegelicht.

ONLINE TRAININGSMOGELIJKHEDEN
Zoals in een eerdere mail genoemd en ook op Facebook en onze website aangekondigd zijn wij druk bezig met het aanbieden van online trainingsmogelijkheden die u thuis kunt uitvoeren. In de komende tijd proberen we dit steeds uit te breiden. Heeft u hier geen mail over ontvangen? Mail dan naar info@maxsportsandwellness.nl. Voor onze leden die gebruik maken van de MyWellness app van Technogym vragen wij u de app goed in de gaten te houden. Ook daar bieden we trainingsmogelijkheden voor thuis aan.
Wij proberen u op deze manier toch iets terug te geven voor uw doorlopende abonnement en hopen dat u in goede gezondheid blijft.

COMPENSATIE DOORLOPENDE ABONNEMENTEN
Aangezien u op dit moment niet volledig gebruik kunt maken van uw abonnement hebben wij het volgende besloten:
U kunt kiezen voor compensatie van de periode dat we gesloten zijn. We weten op dit moment dus nog niet hoe lang deze periode is, maar u mag compensatie aanvragen door te mailen naar info@maxsportsandwellness.nl. U krijgt dan aan het eind van uw abonnementsperiode de gemiste periode er gratis bij.
Het voortbestaan van ons kleine bedrijf is voor al ons personeel een zorg, maar wij hopen op uw begrip. U kunt er dus ook voor kiezen om geen compensatie aan te vragen.
Wij willen u vragen om bij een maandelijkse incasso betaling niet het geïncasseerde bedrag te storneren.

ANNULERING EVENEMENTEN EN COMPETITIES
Helaas moeten we vooralsnog alle geplande evenementen en competities annuleren. Zodra wij weten wanneer we weer open mogen gaan we een nieuwe evenementen-kalender maken. Tevens zijn wij in afwachting van Squash Bond Nederland hoe die omgaan met het resterende deel van de competities.
Blijf sterk gezond in deze moeilijke tijden!!

Update 16 maart 2020
MAX GESLOTEN TOT 6 APRIL
Helaas heeft de overheid besloten dat alle horeca en sportclubs hun deuren moeten sluiten tot 6 april. Ook MAX moet dus zijn deuren sluiten.
Wij balen hier natuurlijk enorm van, maar snappen dat het noodzakelijk is om het coronavirus de kop te bieden. Hopelijk werken deze maatregelen en zien we jullie op 6 april weer in goede gezondheid bij MAX!
Houd onze Facebook-pagina en website (zie hieronder!) in de gaten de komende weken, want we zijn voornemens om u online fit te houden!! Klik hier om onze Facebook-pagina te bezoeken en bekijk iedere dag een nieuwe workout!

NIEUW VOOR ONZE LEDEN: FITSNACKS.TV
Naast de Facebook workouts bieden we aan dat je gratis gebruik kunt maken van FitSnacks.TV. Met deze service bieden wij jou de mogelijkheid om op elk moment van de dag, waar je ook bent, bezig te kunnen zijn met sport, gezondheid en lifestyle. De workouts die je kunt volgen zijn onderdeel van ons virtuele lessysteem dat je normaal gesproken in onze spinningzaal ook al kunt gebruiken.
FitSnacks.TV is online toegankelijk op laptop, pc, tablet, smartphone, smart-tv en gewone tv (via Chromecast &Apple TV). Dit platform heeft een grote variatie aan korte work-outs voor iedereen. Daarnaast zijn er educatieve video’s te vinden over training & voeding. De workouts worden regelmatig aangevuld.
Wij hebben iedereen hier vandaag een mail over gestuurd, waarin uitgelegd staat hoe je kunt inloggen.
Geen mail gehad? Mail dan je gegevens naar info@maxsportsandwellness.nl en we sturen je alsnog de mail met instructies!
www.fitsnacks.tv

Blijf sterk en gezond iedereen!!

 

 

 

 

 

 

 

DRUKTE DOOR SCHOLEN
Klik hier voor het meest recente overzicht.

SPORTMASSEUSE BIJ MAX
Vanaf heden is er een sportmasseuse bij MAX aanwezig. Elma den Heijer heeft haar behandelkamer op de 1e etage naast de zonnebank. Meer info en reserveren kan via haar website: www.elmadenheijer.nl

TETH SCHERM-LESSEN BIJ MAX
Vanaf heden verzorgt Birgitta Perton namens Teth scherm-lessen bij MAX. Klik hier voor meer info.

INSCHRIJVEN

#

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN!

Inschrijfformulier