HOUD UW WERKNEMERS FIT EN GEZOND
GEZONDE WERKNEMERS ZIJN PRODUCTIEVER

BEDRIJFSFITNESS

Bedrijfsfitness wordt steeds populairder, en dat is niet zomaar. Sinds de ARBO wetgeving van 1994 en met name sinds de Wet Terugdringing Ziekteverzuim bent u als werkgever (mede-)verantwoordelijk voor het welzijn van de werknemer. Bovendien kost ziekteverzuim uw organisatie veel geld. Kostenbeheersing begint bij preventie, en preventie begint bij bewegingsprogramma's. Die programma's moeten gericht zijn op een toename van de belastbaarheid van uw medewerkers. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die sporten minder vaak ziek zijn, beter gemotiveerd zijn en beter presteren.
Bedrijfsfitness is een uitstekend/aansprekend instrument bij het terugdringen van ziekteverzuim. Steeds meer werkgevers zien hier de voordelen van in en besluiten om in enige vorm het sportgedrag van haar werknemers te motiveren.

Naast deze belangrijke resultaten zijn bewegingsprogramma's recreatief en dus leuk voor uw medewerkers. Het brengt dan ook meer voordelen met zich mee dan alleen een verbetering van de fysieke gezondheid van uw werknemers. Door in een andere omgeving dan de werkvloer samen actief te zijn, zal de sociale cohesie onder uw werknemers nog verder verbeteren.
MAX Sports & Wellness biedt u en uw werknemers een compleet en divers scala aan bewegingsmogelijkheden. MAX biedt squash, fitness, diverse groepslessen en wellness.
In overleg met u zetten wij uw wensen om in een aanbod op maat. Wilt u de gezondheid van uw werknemers bevorderen? Laat ze dan gebruik maken van de complete sport- en wellnessfaciliteiten die MAX biedt.
Graag attenderen wij u op het feit dat bedrijfsfitness fiscale voordelen heeft!

Neem contact op met MAX. Klik hier!

Daarnaast is MAX Sports & Wellness aangesloten bij 3 landelijke organisaties die bedrijfsfitness voor u verzorgen, te weten:

- Intenz Nationaal Gezondheidsplan
- Bedrijfsfitness Nederland
- Bedrijfsfitness Online

Klik op bovenstaande links voor meer info.

INSCHRIJVEN

#

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN!

Inschrijfformulier