SQUASHINTERLAND DUITSLAND - NEDERLAND

Wij hebben in november 2016 een heuse squash interland gespeeld bij MAX. Het Duitse SC Altona was te gast bij MAX om te strijden om de wisselbeker die speciaal voor deze interland in het leven was geroepen. MAX won dit duel, maar de Duitsers zijn gebrand op revanche! Deze revanche willen ze zaterdag 10 juni op ons nemen, in Hamburg, in het hol van de Duitse leeuw dus:)!
Aangezien er op ieder niveau gestreden wordt, is iedereen van MAX welkom om hieraan mee te doen. Meer info bij Rick of Hans Visser.


OUDER-KIND SQUASHTOERNOOI

Op zondag 18 juni wordt het jaarlijkse ouder-kind squashtoernooi georganiseerd bij MAX. In dit toernooi spelen een ouder samen met een kind als koppel tegen een andere ouder met kind. Dit super gezellige toernooi is ook voor ouders die niet squashen! Inschrijfgeld bedraagt €5,- per koppel. Starten om 11.00u, tot ongeveer 14.00u. Inschrijven via info@maxsportsandwellness.nl.


CLUBKAMPIOENSCHAPPEN SOCCERSQUASH

Op vrijdagavond 23 juni organiseren wij de clubkampioenschappen soccersquash. Aan dit toernooi kun je alleen deelnemen als je regelmatig bij MAX speelt. Tevens is het een mooie voorbereiding op het MAX Open soccersquash toernooi dat een week later plaats vind. Gegarandeerd leuke potten en veel spelen! Inschrijfgeld bedraagt €5,- en aanvang is 19.00u. Inschrijven via info@maxsportsandwellness.nl.


MAX OPEN SOCCERSQUASH TOERNOOI 2017

Op vrijdagavond 30 juni zal dit open soccersquashtoernooi bij MAX plaats vinden. Aanvang is 19.00u en inschrijfgeld bedraagt €10,-.


CLUBKAMPIOENSCHAPPEN DUBBEL

Op vrijdagavond 7 juli worden de MAX clubkampioenschappen dubbel gespeeld. Vanaf 19.00u wordt er gestreden in 2 categorieën: ‘C+’ en ‘Dubbel D’. Inschrijfgeld bedraagt €10,- per dubbel.


INSCHRIJVEN

#

SCHRIJF JE HIER ONLINE IN!

Inschrijfformulier